Povećanje penisa (produženje penisa)

Autor:

Muškarcima koji se ne miri tezultatima majke prirode, daje estetska kirurgija danas mogućnost produžiti te podebljati penis jednostavnim zahvatom koji ima trajne rezultatate.

Treba spomenuti, da veličina penisa nije presudna niti jedini čimbenik koji će zadovoljiti ženu! Druga važna činjenica je da nije niti samo uspoređivanje ( nudizam, tuširanje nakon sporta itd) razlog podvrgavanja takovom estetskom kirurškom zahvatu.

Bez obzira na socijalni i intelektualni razvoj, muškarac na kraju drugog i na pragu trećeg tisućljeća, još uvijek je u krizi, nema dovoljno povjerenja u vlastite sposobnosti, ne nalazi dovoljno sigurnosti u svojoj kulturi i drugim vrijednostima, pa dodatnu sigurnost traži u svojoj spolnosti, odnosno dimenzijama vlastitog spolovila. Vjerovatno je to ono izvorno i reproduktivno, a sav razvoj društva, kulture, socijalni status i obrazovanje ne mogu uvijek i svakom muškarcu dati dovoljno samopouzdanja!

Ovo je davno znano, jer povijest operacijskog produženja spolovila datira iz 19 stoljeća od dr. Beminghausa, nastavlja se u Kini u drugoj polovici 20 stoljeća sa dr. Long Daochou, te u Južnoafričkoj Republici sa dr Hennie Roos-om.

muž

Potpuno na drugoj strani su prirođene anomalije ( tzv mikro penis) koje se dijelom hormonski i operativno mogu liječiti u okvirima endokrine pedijatrije i dječje kirurgije i uključuje vrlo zahtjevne operacije.

Prijeoperativna njega

Pripreme koje prethode zahvatu obvezujuće su zavisno o tome kako se zahvat izvodi – u lokalnoj ili općoj anesteziji. Sam zahvat se sastoji od presjecanja suspenzornog ligamenta penisa koji ga čvrstom fibroznom vezom drži za stidnu kost. Oslobađanjem te veze, spolovilo se opušta i u većem dijelu izlazi prema van.

Rezultat nakon operacije produženje muškog spolovila

Očekivani rezultat može biti oko 2 cm. Mjesto kiruške intervencije je rez na korjenu penisa koji se zatvara samoresorbirajućim kožnim šavovima.

Poslijeoperativne upute

Rana na korjenu penisa se redovito čisti i čeka se resorpcija konca kroz 2-3 tjedna. Nakon resorpcije može se koristiti krema za njegu ožiljka. Spolni odnosi kao i masturbiranje se ne preporučuju u periodu od nekoliko tjedana poslije zahvata.

Produženje I podebljanje penisa

Trend je da se izvode obje operacije, a za razliku prije 20 godina kada još nismo radili podebljanje masnim tkivom - sada pacijenti dolaze i zasebno na podebljanje.

Autor opisa zahvata Duško Maletić, dr. med. se bavi intimnim operacijema od 1994. godine.

Objavljeno: 21.03.2016

Savjetujte se sa stručnjakom iz struke Povećanje penisa (produženje penisa)

Slična iskustva

Povećanje penisa (produženje penisa) - Cijene

Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 2.000 €
Dr. Maletić Ana
Duško Maletić Dr.med.
Daruvar, Zagreb
Cijene od 2.000 €
Duško Maletić Dr.med.
Cijene od 2.035 €
Poliklinika Sinteza
Cijene od 2.035 €
Prof. dr. med. Mislav Gjurić
Cijene od 1.726 €
Prof. dr. sc. Davor Mijatović

Povećanje penisa (produženje penisa)

93% vrijedi. TEMELJU 53 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali