Kako imati blistavo bijeli osmjeh?

Autor: Notino, s.r.o.

Uz blistavo bijele zube bit ćete privlačniji i imat ćete više samopouzdanja. Međutim, nije se svatko rodio sa savršeno bijelim zubima. Zbog hollywoodskog osmijeha ne morate prolaziti kroz skupi proces izbjeljivanja zubi. Do njihovog privlačnog bijelog izgleda možete doći i mnogo jeftinije u toplini i komforu svoga doma.

Beleni zubu 2

Boja zubi se tijekom života mijenja

Žuti zubi su, prije svega, posljedica pušenja, prekomjernog pijenja kave, crnog čaja, crnog vina ili konzumiranja nekih namirnica. Važnu ulogu ima i nedovoljna higijena zubi. Zube bismo zato trebali čistiti redovno, odgovarajućim pomagalima i koristeći pravu tehniku. Ne bismo trebali zaboravljati ni na međuzubni prostor. Danas se na tržištu mogu pronaći specijalni preparati za izbjeljivanje zubi uz čiju redovitu uporabu možemo doći do bjelje nijanse zubi za relativno kratko vrijeme.

Beleni zubu

Izbjeljivanje zubi specijalnim pastama

Zubne paste za izbjeljivanje odličan su način kako doći do bijelih zubi lako i za relativno kratko vrijeme. Međutim, sve paste za izbjeljivanje nisu dobre za same zube i često mogu prouzročiti oštećenje zubne cakline. Odličan prijedlog je zato zubna pasta za izbjeljivanje zubi  Mediblanc Whitening koja će osigurati savršeno vlaženje površine svih zubi pomoću bogate pjene, te će tako dosegnuti i teže dostupna mjesta. Savršenu bjelinu osigurava specijalna mikronizirana silika koja za sebe vezuje svu nečistoću s površine zuba, i u isto je vrijeme veoma blaga prema zubnoj caklini. Zahvaljujući tomu vaši zubi bit će savršeno bijeli bez oštećenja. Radi zaštite i jačanja zubne cakline ova zubna pasta sadrži i fosfat kalcija u mikroniziranom obliku koji povećava učinkovitost mineralizacije.

Beleni zubu 3

Za čišćenje koristite odgovarajuću četkicu

Za savršeno čiste zube i blistav osmijeh potrebno je osigurati ne samo kvalitetnu pastu za izbjeljivanje, već i kvalitetnu četkicu za zube. Odličan prijedlog je Curaprox četkica za zube koja je nastala u švicarskim laboratorijima u suradnji s vodećim stomatološkim stručnjacima. Pokraj jedinstvenog dizajna, zahvaljujući kojem četkicom možete dosegnuti i teško dostupna mjesta, ova četkica za zube je izuzetna i po svojim veoma blagim vlaknima CUREN. Ova vlakna su vrlo nježna prema zubnoj caklini i prema desnima, čime ćete izbjeći neželjena oštećenja.

Objavljeno: 16.02.2018

Diskusija na temu

Zahvate, za koje se spremaju ostali